fredag 2 januari 2015

Resa 60

10 poäng
Vi lämnar färsk udde i färjad stad och reser norrut mot festglad plats med egen fungi. Härifrån regerar kvinna över blöt trea men även över ljungen och tranans hemland.


8 poäng
Stor zoologisk hage och märr finns i staden som omges av både sunda och soliga enheter. På resmålet tar verkställande sällskap dopp med Drottning Elizabeth och Ingrid Bergman. 


6 poäng
Vi fortsätter resan mot kungligt träd där gruvprodukt finns i alla väderstreck. Amerikanskt datamekka har motsvarighet på resmålet där soligt väder finns på duk och där fälld fura ger initial ledning.


4 poäng
Italiensk gondolstad kan kopplas samman med staden i Lasse Berghagens hjärta. Vi är snart framme i stad med eget syndrom och stor vit sfär.


2 poäng
Vi har tagit oss fram över stock och holme och nu är vi framme i staden som förbinder Mälaren och Östersjön.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Finns det även filmklipp till resorna till Göteborg och Stockholm (resorna 10 och 60) och isåfall var kan man hitta dem? Mvh Maria

  SvaraRadera
 2. På Spåretbloggen16 november 2015 11:07

  Hej Maria!

  Tyvärr finns inget filmat material på denna sidan. På Spåretbloggen är endast ett enkelt hobbyprojekt utan någon koppling till TV-programmet. Om du verkligen vill ha filmat material kan du eventuellt köpa ett program av SVT, eller filma och klippa ihop en egen film.

  http://www.svt.se/tittarservice/hitta-svar/program/kopa-program-for-privat-bruk

  Mvh På Spåretbloggen

  SvaraRadera

Google+