Annons

fredag 2 januari 2015

Resa 60

10 poäng
Vi lämnar färsk udde i färjad stad och reser norrut mot festglad plats med egen fungi. Härifrån regerar kvinna över blöt trea men även över ljungen och tranans hemland.


8 poäng
Stor zoologisk hage och märr finns i staden som omges av både sunda och soliga enheter. På resmålet tar verkställande sällskap dopp med Drottning Elizabeth och Ingrid Bergman. 


6 poäng
Vi fortsätter resan mot kungligt träd där gruvprodukt finns i alla väderstreck. Amerikanskt datamekka har motsvarighet på resmålet där soligt väder finns på duk och där fälld fura ger initial ledning.


4 poäng
Italiensk gondolstad kan kopplas samman med staden i Lasse Berghagens hjärta. Vi är snart framme i stad med eget syndrom och stor vit sfär.


2 poäng
Vi har tagit oss fram över stock och holme och nu är vi framme i staden som förbinder Mälaren och Östersjön.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Finns det även filmklipp till resorna till Göteborg och Stockholm (resorna 10 och 60) och isåfall var kan man hitta dem? Mvh Maria

  SvaraRadera
 2. På Spåretbloggen16 november 2015 kl. 11:07

  Hej Maria!

  Tyvärr finns inget filmat material på denna sidan. På Spåretbloggen är endast ett enkelt hobbyprojekt utan någon koppling till TV-programmet. Om du verkligen vill ha filmat material kan du eventuellt köpa ett program av SVT, eller filma och klippa ihop en egen film.

  http://www.svt.se/tittarservice/hitta-svar/program/kopa-program-for-privat-bruk

  Mvh På Spåretbloggen

  SvaraRadera