Annons

torsdag 10 november 2011

Jenny Strömstedt & Niklas Strömstedt

Förra årets debutanter tog verkligen för sig, så även Jenny Strömstedt(då Östergren) & Niklas Strömstedt som då tog sig hela vägen till semifinal. Det numera gifta paret har enligt mig en stor chans att upprepa förra säsongens succe.

Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt är journalist och programledare på TV4. Hon är mest känd för sina uppdrag i TV4:s Nyhetsmorgon. Som författare har Jenny sedan länge samarbetat med Kristina Thulin och deras första bok X-märkt: flickornas guide till verkligheten gavs ut 1997. Radarparet har sedan dess skrivit ytterligare 3 böcker. Sin TV-karriär sträcker sig även utanför soffan i Nyhetsmorgon då hon varit programledare för bland annat pangea.nu, Svart eller vitt och Klimatsmart.

Niklas Strömstedt
Niklas Strömstedt har en lång och framgångsrik karriär bakom sig och tillhör numera en av våra stora artister och låtskrivare. Från samarbetet med Ulf Lundell på 80-talet till programledare för Tack för musiken 2011 har det levererats en hel del från Niklas sida. För vem kan inte sjunga med i Triads jul-klassiker Tänd ett ljus eller GES När vi gräver guld i USA? Även solokarriären har bjudit på några guldkorn, som till exempel Om! och Oslagbara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar