tisdag 22 november 2011

Claes Borgström & Nisti Stêrk

Återigen har redaktionen skapat en något överraskande parkombination. Inte för att Nisti Stêrks medverkan fick mig att höja på ögonbrynen märkvärt, inte heller Claes Borgströms medverkan slog ner som en bomb i brevinkastet, men själva kombinationen var inte helt självklar. Paret går in i tävlingen sist av alla och debuterar dan före dan mot förhandsfavoriterna Anna Charlotta Gunnarsson & Ylva Hällen.

Claes Borgström
Claes Borgström är i i första hand advokat, men framförallt är han känd som Sveriges JämO mellan 2000 och 2007. Det är nu över 35 år sedan Claes tog juristexamen och under åren har han bland annat varit Thomas Quicks försvarsadvokat och expertkommentator på SR under rätegångarna mot Christer Pettersson. Numera driver Borgström advokatfirman Borgström & Bodström tillsammans med Thomas Bodström.

Nisti Stêrk
Nisti är skådespelarska och komiker som även ägnar sig åt att skriva pjäser, krönikor och böcker. Karriären tog på allvar fart 2003 då hon utsågs till årets Ståuppare, och därefter har det varit full rulle. Hon var medverkat i mängder av radio-, TV- och teaterframträdande, bland annat har hon varit programleare för en turkisk talkshow. 2006 utkom barnboken Ramazan från Diyarbakir i Turkiet och 2008 boken Om Gud vill och rumpan håller.Länk

6 kommentarer:

 1. Det här var alla kategorier det sämsta par som funnits i På Spåret! Nisti kunde inte EN ENDA FRÅGA och Borgström tvingades kämpa på, helt på egen hand, med svar som han hade "på tungan".

  Och - för att göra det än värre - de var inte heller underhållande. Totalt noll underhållningsvärde och mycket begränsat kunskapsvärde gjorde att man tvingades titta bort eftersom man skämdes så å Nistis vägnar.

  SvaraRadera
 2. PåSpåretbloggen24 december 2011 08:29

  Kan ju inte annat än att hålla med,tyvärr. Har inte mycket till övers för tävlande som pratar hela tiden, och särskilt om saker som är fel. Kändes lite som när Zinat Pirzadeh/Göran Greider var med 2008.

  Men jag måste rätta dig. Hon fick faktiskt rätt på frågan om den homosexuelle politikern.

  God Jul

  SvaraRadera
 3. Hon hade ju även rätt på "Salvador Dali"-karikatyren.

  SvaraRadera
 4. PåSpåretbloggen28 december 2011 22:14

  Ja vi var väl kanske lite väl hårda mot Nisti.

  SvaraRadera
 5. Ja, det var pinsamt. Hon ska nog hålla sig till stand-up i fortsättningen. Där verkar hon ju ha hittat en publik.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker hon var helt okej!. Dessutom var hon väldigt charmig och underhållande att titta på

  SvaraRadera

Google+