Annons

torsdag 13 oktober 2011

Gunilla Hammar Säfström & Peter Wahlbeck

I premiärprogrammet den 25 november ställs makarna Haag mot debutanterna Gunilla Hammar Säfström och Peter Wahlbeck. Hur det står till med Peter Wahlbecks allmänbildning får framtiden utvisa men med tanke på Gunillas yrke som lärare får vi anta att hon besitter en del kunskaper åtminstone.

Peter Wahlbeck
Det är som komiker vi känner Peter Wahlbeck bäst. Med sin breda halländska har han haft stora framgångar som standup-komiker. I sin På Spåret-debut ställs han mot sina tidigare kollegor från inspelningarna av komediserien Heja Björn. Peter inledde annars sin karriär tillsammans med bröderna Måns och Felix Herngren i TV-serien S*M*A*S*H från 1990. Därefter skapade Wahlbeck für alle-konceptet med bland annat musikskivan Music für alle och TV-serien Bank für alle. Wahlbeck har också arbeteat med konst och som författare.

Gunilla Hammar Säfström
Gunilla blev känd genom sitt arbete i SVT:s Klass 9a som sändes våren 2008 och med en uppföljare 2011. Hon var då klassföreståndare, mentor och undervisade dessutom i svenska, bild och livskunskap. Säfström åker även riket runt och håller föreläsningar om bland annat pedagogik ledarskap i klassrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar