Annons

tisdag 25 oktober 2011

Anna-Charlotta Gunnarsson & Ylva Hällen

Säsongen 2010-2011 debuterade Anna-Charlotta och Ylva i På Spåret och gjorde det riktigt bra. Som nykomlingar gick man hela vägen till semifinal och för detta belönades man med en plats även i årets startfält. Gunnarsson och Hällen räknas i år som huvudutmanare, tillsammans med paret Strömstedt, till paret Haag. Men först måste de besegra Christer Lundberg & Morgan Larsson samt Nistri Strêk & Claes Borgström i grundomgången.

Anna-Charlotta Gunnarsson
Anna-Charlotta är journalist, dramatiker och författare som både hörts i radio och synts i TV. Gunnarsson leder bland annat det prisade P4-programmet Pop och Politik sedan 2009 men har innan dess både skrivit Julkalender och suttit i Parlamentet-panelen samt medverkat i radioprogrammet Pippirull. 2005 släpptes Anna-Charlottas första bok, ungdomsdeckaren Samma gamla visa. Därefter har ytterligare 6 barn- och ungdomsböcker givits ut, bland annat Mysteriet Grünenvelder.

Ylva Hällen
Ylva Hällen blev under det tidiga 2000-talet känd som programledare för SVT:s barnprogram Bolibompa och har sedan dess arbetat med barnprogram i olika former, både som programledare och producent. Ylva jobbar också som illustratör och har barnboken Sus och Dus gör en utflykt i sin portfolio. Till våren tar Ylva ett nytt kliv i sin karriär då hon börjar med inspelningarna av inredningsprogrammet Hjälp -Vi ska flytta ihop! I programmet får blivande sambor som har barn från tidigare förhållanden hjälp att komma till rätta i sin nya bostad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar