onsdag 3 oktober 2012

Starfältet 2012/2013

Äntligen har firma Luuk och Lindström presenterat sitt hyperintresanta startfält inför denna jubileumssäsong av På Spåret. De är många tävlande som gnuggat sina geniknölar inne i kupéerna sedan Ingvar Oldsberg drog iväg på programmets första resa för 25 år sedan. Några har haft större framgång än andra och  till årets upplaga ska några av de allra främsta göra upp. 16 vinnare och ytterligare två finalister har redaktionen lyckats samla ihop till den mest prestigefyllda tävlingsomgången någonsin. Bland de tävlande återfinns segrare från hela På Spåretepoken och det ska bli fantastisk spännande att se vilka av alla dessa kunskapskorakel som har de vassaste knivarna i sin låda. Bra jobbat redaktionen!

Startfältet håller högsta klass men visst kommer man sakna Peter Apelgren och Johan Wester, som besitter den fantastiska kombination att både vara underhållande och allmänbildade. Även Peter Harrysson och Adde Malmberg hade gärna fått förgylla mina fredagskvällar men man kan ju inte få allt. 

De som tävlar i På Spåret 2012/2013 är följande:

Martina och Erik Haag

Hoa-Hoa Dahlgren och Cecilia Hagen

Tommy Engstrand och Carina Lidbom

Caroline af Ugglas och Göran Hägg

Dick Harryson och Ellinor Persson

Johanna Koljonen och Marcus Birro

Carl-Jan Granqvist och Lotta Bromé

Stefan Holm och Katarina Mazetti

Jessica Gedin och Hans Rosenfeldt

Vilka som kommer stå som slutgiltiga segrarare i vår är förstås omöjligt att svara på men helt klart är att många spännande dueller är att vänta. Jag har sett de flesta deltagarna i action förut och det är bara Tommy Engstrand och Carina Lidbom som jag inte kan bedöma, då jag då de medverkade ännu inte hunnit bli inbiten På Spåretfanatiker. Jag var mycket imponerad av Haagarna under föregående säsong men är dem tillräckligt aggressiva för att kunna mäta sig med tuffare motstånd? Kan Stefan Holm bärga en 3 seger eller är det Carina Lidbom och Tommy Engstrand som kommer lyckas med den bedriften? Eller kommer det otroligt rutinerade paret Hoa-Hoa Dahlgren och Cecilia Hagen gå hela vägen? Det dröjer ytterligare några månader innan vi får svaret och det kommer bli en olidlig väntan. Men nu börjar vi tagga inför premiären 23  november!

2 kommentarer:

 1. Det kommer bli en fantastisk säsong och det ska bli så skönt att slippa alla rötägg som inte kan något alls! Jag hoppas att Hoa-Hoa vinner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. PåSpåretbloggen6 oktober 2012 14:58

   Visst kommer det bli jättekul, mer än vanligt, att följa På Spåret denna säsongen. Själv håller jag med om at det viktigaste är att de tävlande besitter mycket kunskap och det råder det ju inga tvivel att årets deltagare gör.

   Radera

Google+