torsdag 4 december 2014

Louise Epstein & Thomas Nordegren

Louise Epstein gör tillsammans med sin radiokollega från kulturredaktionen i P1 Thomas Nordegren debut i På Spåret. Till vardags hör vi paret på eftermiddagarna i talkshowen Nordegren & Epstein i P1.

Louise är liksom Thomas skåning och hon har en lång bakgrund inom kultur och inte minst litteratur. Hon har skrivit två böcker, En trollkarl vittnar inte och Sju dagar i augusti men också radioprogrammet Udda Fredag tillsammans med Anna Tullberg.

Thomas Nordegren har en lång och gedigen bakgrund och är en före detta utrikeskorrespondant med uppdrag i Bryssel, Helsingfors Berlin och nu senast i Washington (2003-2007). Flera av hans reportage om t.ex. Baltikums frigörelse och om aids och nakotikamissbruk har blivet prisade.

Som författare har Thomas mest gjort fackböcker såsom Droger A-Ö och Encyclopedia on Substance Abuse men han har även varit recensent och krönikör vid Dagens Nyheters kulturredaktion, chef för Kanalen och Studio Ett i P1 samt gästprofessor vid New York University, snacka om bred erfarenhet,Källa: SR.se, wikipedia.org

1 kommentar:

  1. Ni är bäst, håller alla fingrar för er i kväll.
    Kramar

    SvaraRadera

Google+